• μπαχαρικα βοτανα
  • Μερκούρογλου - Μπαχαρικά & Βότανα
  • Μπαχαρικά χονδρικής - βότανα χονδρικής
  • Μερκούρογλου - Elephant Spices
  • Μπαχαρικά Ασπρόπυργος

Μπαχαρικά - Βότανα

Elephant Spices - ΜπαχαρικαΗ εταιρία (μπαχαρικά - βότανα Μερκούρογλου) δραστηριοποιείται στο χώρο των μπαχαρικών και των βοτανών απο το 1926.


Ο Μερκούριος Μερκούρογλου, ιδρυτής της επιχείρησης γεννημένος στη Νεάπολη της Καππαδοκίας, έχοντας αρκετές γνώσεις των μυρωδικών κατάφερε να γεφυρώσει τον δρόμο των μπαχαρικών με τη παλαιά Αθήνα. Το 1926 ξεπερνώντας τις δυσκολίες της εποχής ιδρύει την επιχείρηση ΜΕΡΚΟΥΡΟΓΛΟΥ με μπαχαρικά στην οδό Σοφοκλέους στο κέντρο της Αθήνας κάνοντας εισαγωγές από τις χώρες παραγωγής τους ενώ στην συνέχεια επεκτάθηκε στο χώρο τον αρωματικών φυτών και των Α΄ υλών ζαχαροπλαστικής.

Το 1972 έχοντας αρκετά χρόνια στο πλευρό του τον υιό του Πασχάλη Μερκούρογλου μεταβιβάζει την επιχείριση του, ο οποίος δραστήριος και έντιμος επιχειρηματίας κατορθώνει να γιγαντώσει την επιχείρηση και να καταξιωθεί στο χώρο του συνεχίζοντας το έργο του πατέρα του να προσφέρει με επιτυχία ανατολίτικες μυρωδιές σε όλη την Ελλάδα.


Σήμερα η τρίτη γενιά της οικογένειας Μερκούρογλου κρατά ζωντανό το όραμα του ιδρυτή της.

 

Η οικογένεια Μερκούρογλου διατηρεί κατάστημα:

  • Στον Ασπρόπυργο, στην Λεωφόρο Νάτο 100

 

 

 

 

Επικοινωνία

Μερκούρογλου
Τηλ.: 210-3211494
Fax: 210-3222463
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.