• μπαχαρικα βοτανα
  • Μερκούρογλου - Μπαχαρικά & Βότανα
  • Μπαχαρικά χονδρικής - βότανα χονδρικής
  • Μερκούρογλου - Elephant Spices
  • Μπαχαρικά Ασπρόπυργος
ΑΝΘΗ ΚΑΝΕΛΛΑΣ ΚΙΝΑΣ

ΑΝΘΗ ΚΑΝΕΛΛΑΣ ΚΙΝΑΣ

Τα άνθη της κανέλλας έιναι μασχαλιαία και στο άκρο του κλαδίσκου σχηματίζουν φόβη. Ο ποδίσκος είναι κρεμμώδους χρώματος , ελαφρώς τριχωτός , 5-7 εκ μακρύς. Το κάθε λουλούδι είναι πολύ μικρό διαμέτρου 3 χιλιοστά , ωχρό κίτρινο με όχι ευχάριστο άρωμα. Ο κάλυκας είναι κωδωνοειδής , χνουδωτός με 6 έντονα μυτερά τμήματα. Η στεφάνη εκλείπει. Η κανέλλα είναι μια πλούσια πηγή μαγνησίου απαραίτητη για τη διατήρηση της οστικής πυκνότητας , για την ηλεκτρολυτική ισορροπία και πολλές ακόμη βιοχημικές διεργασίες. Επίσης , εμφανίζει επιδράσεις στο κεντρικό νευρικό σύστημα και παρουσιάζει ανοσορυθμιστική και αντινεοπλασματική δράση. Τέλος , βοηθά στην ελάττωση της πίεση , του πυρετού και καταπολεμεί το πονόδοντο.

Δείτε σχετικά προϊόντα με ...

αντιπυρετικό, πίεση, πονόδοντο

Μοιραστείτε το με έναν φίλο

Σημαντικό ...

Οι πληροφορίες που δίδονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας

Επικοινωνία

Μερκούρογλου
Τηλ.: 210-3211494
Fax: 210-3222463
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.