• μπαχαρικα βοτανα
  • Μερκούρογλου - Μπαχαρικά & Βότανα
  • Μπαχαρικά χονδρικής - βότανα χονδρικής
  • Μερκούρογλου - Elephant Spices
  • Μπαχαρικά Ασπρόπυργος

Μπαχαρικά και βότανα για έντονο μαύρισμα!

on Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2015.

Μπαχαρικά και βότανα για έντονο μαύρισμα!

Ένα σημαντικό συστατικό για επιτυχημένο μαύρισμα, είναι η ριβοφλαβίνη, δηλαδή βιταμίνη Β2. Θα τη συναντήσουμε σε μεγάλη περιεκτικότητα κυρίως σε συγκεκριμένα είδη ψαριού και αμύγδαλα, αλλά η σημαντικότερη πηγή είναι τα αποξηραμένα βότανα και μπαχαρικά! Η πλειοψηφία των μπαχαρικών που χρησιμοποιούμε είναι πλούσια σε ριβοφλαβίνη!

Η ριβοφλαβίνη, είναι ένα από τα καλύτερα συστατικά που χρησιμοποιούνται και στη κοσμετολογία, καθώς συμβάλλει σημαντικά στην αύξηση παραγωγής μελανίνης. Από τη στιγμή που ενεργοποιείται η παραγωγή μελανίνης, το μαύρισμα γίνεται πιο έντονο και διαρκεί για περισσότερο καιρό! Καθώς επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η μελανίνη είναι η φυσική άμυνα του οργανισμού από την υπεριώδη ακτινοβολία.

Όπως αναφέραμε παραπάνω, τα μπαχαρικά και τα βότανα είναι η εύκολη και παράλληλα πλούσια πηγή ριβοφλαβίνης! Τα πρωτεία σε περιεκτικότητα, παίρνει η πάπρικα, και ακολουθεί το κόλιανδρο! Οι αποξηραμένες πιπεριές επίσης έχουν υψηλά ποσοστά, ενώ η προσθήκη σε μια σαλάτα ή μια σάλτσα νοστιμεύει παράλληλα τη διατροφή σας και καλύπτει της ανάγκες του οργανισμού σε βιταμίνη Β2!

Επικοινωνία

Μερκούρογλου
Τηλ.: 210-3211494
Fax: 210-3222463
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.