• μπαχαρικα βοτανα
  • Μερκούρογλου - Μπαχαρικά & Βότανα
  • Μπαχαρικά χονδρικής - βότανα χονδρικής
  • Μερκούρογλου - Elephant Spices
  • Μπαχαρικά Ασπρόπυργος

Προστασία στην καρδιά με καυτερά μπαχαρικά

on Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2013.

Προστασία στην καρδιά με καυτερά μπαχαρικά

Τα καυτερά μπαχαρικά κάνουν καλό στην καρδιά! Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται διάφορες έρευνες που έχουν διεξάγει πανεπιστημιακές ομάδες παγκοσμίως. Οι έρευνες έδειξαν ότι τα συστατικά στα οποία οφείλεται η καυτερή γεύση που έχουν οι κόκκινες πιπεριές, οι πιπεριές Ινδιών, το πιπέρι καγιέν καθώς και διάφορες άλλες ποικιλίες πιπεριών, έχουν την δυνατότητα να μειώσουν σε σημαντικό βαθμό την υψηλή αρτηριακή πίεση όπως επίσης και την χοληστερίνη.

Φυσικά θα πρέπει να τονίσουμε ότι δεν θα πρέπει να γίνετε υπερκατανάλωση καυτερών μπαχαρικών και ιδιαίτερα για άτομα που έχουν δυσανεξία στα καυτερά μπαχαρικά. Όπως επίσης ότι τα καυτερά μπαχαρικά δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τα φάρμακα αλλά να βοηθήσουν παράλληλα μα αυτά. Θα πρέπει να ακολουθείτε μια "σωστή" διατροφή καταναλώνοντας φυσιολογικές ποσότητες καυτερών μπαχαρικών.

Επικοινωνία

Μερκούρογλου
Τηλ.: 210-3211494
Fax: 210-3222463
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.