• μπαχαρικα βοτανα
  • Μερκούρογλου - Μπαχαρικά & Βότανα
  • Μπαχαρικά χονδρικής - βότανα χονδρικής
  • Μερκούρογλου - Elephant Spices
  • Μπαχαρικά Ασπρόπυργος

Βότανα για τον πονόδοντο

on Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013.

Βότανα για τον πονόδοντο

Υπάρχουν βότανα που μπορεί να μειώσουν τα συμπτώματα ενός πονόδοντου και να καταφέρουν να κάνουν τον πόνο υποφερτό τουλάχιστον μέχρι να πάτε σε έναν οδοντίατρο. Τα βότανα που έχουν την πλέον ισχυρή δράση ενάντια στον πονόδοντο είναι: το δίκταμο και το γαρίφαλο.

Το γαρίφαλο είναι διεγερτικό της κυκλοφορίας του αίματος και της στομαχικής λειτουργίας. Το γαρίφαλο ακόμα είναι χωνευτικό, αφροδισιακό και σπασμολυτικό.
Σε περίπτωση πονόδοντου ενδείκνυται η τοπική χρήση του ελαίου του. Το γαριφαλέλαιο περιορίζει σημαντικά τον πονόδοντο και επίσης είναι χωνευτικό

Το δίκταμο χρησιμοποιείται για την επούλωση των τραυμάτων, σαν καταπραϋντικό του πεπτικού συστήματος αλλά και ως καταπραϋντικό σε περιπτώσεις γρίπης και κρυολογήματος. Το δίκταμο είναι γνωστό για την έντονη αντισηπτική δράση του όπως επίσης σαν τονωτικό και αντισπασμωδικό. Γενικά το δίκταμο βοηθά στην αντιμετώπιση έντονων πόνων στο στομάχι, σε πονοκεφάλους και πονόδοντους. Σε περίπτωση πονόδοντου ενδείκνυται η χρήση του δίκταμου ως αφέψημα.

Επικοινωνία

Μερκούρογλου
Τηλ.: 210-3211494
Fax: 210-3222463
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.