• μπαχαρικα βοτανα
  • Μερκούρογλου - Μπαχαρικά & Βότανα
  • Μπαχαρικά χονδρικής - βότανα χονδρικής
  • Μερκούρογλου - Elephant Spices
  • Μπαχαρικά Ασπρόπυργος

ΕΙΣΠΝΟΕΑΣ ΑΛΑΤΟΣ ΙΜΑΛΑΪΩΝ

Το καλύτερο νέο προϊόν εναλλακτικής ιατρικής είναι ο εισπνοέας αλατος Ιμαλαίων. Το οποίο είναι βραβευμένο στις Ηνωμένες Πολιτείες σαν το δεύτερο καλύτερο παραιατρικό προϊόν!Όταν εισπνέετε από το επιστόμιο, η διερχόμενη υγρασία απορροφά μικροσκοπικά σωματίδια από αυτό το απίστευτα αγνό, βιοενεργητικό και πλήρες από ιχνοστοιχεία και μέταλλα ορυκτό Αλάτι Ιμαλαΐων που διεισδύει και καθαρίζει όλο το αναπνευστικό σύστημα, συμπεριλαμβανομένων των κόλπων, των ρινικών κοιλοτήτων, το λαιμό και τους πνεύμονες. Αυτό το «εσωτερικό» λουτρό άλατος ξεπλένει τις ακαθαρσίες που μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στο αναπνευστικό.Ιδιαίτερα βοηθητικό σε καπνιστές και ανθρώπους που δουλεύουν σε βεβαρημένη ατμόσφαιρα (χημικά, αναθυμιάσεις κ.α.).Είναι κατάλληλο για όλη την οικογένεια και για τα μικρά παιδία (πάντα υπό την επίβλεψη κάποιου ενήλικα), για αυτό τον λόγο διατίθεται σε 4 διαφορετικά χρώματα, για να έχει ο καθένας τον δικό του.

Μοιραστείτε το με έναν φίλο

Σημαντικό ...

Οι πληροφορίες που δίδονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας

Επικοινωνία

Μερκούρογλου
Τηλ.: 210-3211494
Fax: 210-3222463
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.