Η εταιρία Μερκούρογλου δίνει το παρόν στην foodExpo 2015!

Η εταιρία Μερκούρογλου δίνει το παρόν στην foodExpo 2015!

Η foodExpo αποτελεί την μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών στην Ελλάδα. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί φέτος στο Metropolitan Expo από τις 14 μέχρι και τις 16 Μαρτίου και αναμένεται να συμμετάσχουν σε αυτή περισσότεροι από 500 Έλληνες και 100 ξένοι εκθέτες.

Στη εφετινή 2η foodExpo θα δώσουν το παρόν περισσότεροι από 1.000 διεθνείς επισκέπτες και πάνω από 150 επιβεβαιωμένοι αγοραστές από το εξωτερικό.

Η εταιρία Μερκούρογλου θα συμμετέχει στην με δικό της περίπτερο! Σας περιμένουμε στο περίπτερο ΗΑLL 3 STAND A26 για να σας παρουσιάσουμε αναλυτικά τα προϊόντα μας αλλά και να σας γνωρίσουμε από κοντά.

Για προσκλήσεις στείλτε μας email στο: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

No video selected.

Επιλεγμενα Μπαχαρικα και Βοτανα

Μερκούρογλου, ποιοτικά μπαχαρικά και βότανα απο το 1926.

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

© 2023 Μπαχαρικά Μερκούρογλου | Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders

Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.