• μπαχαρικα βοτανα
  • Μερκούρογλου - Μπαχαρικά & Βότανα
  • Μπαχαρικά χονδρικής - βότανα χονδρικής
  • Μερκούρογλου - Elephant Spices
  • Μπαχαρικά Ασπρόπυργος
ΜΠΟΛΝΤΟ ΧΙΛΗΣ

ΜΠΟΛΝΤΟ ΧΙΛΗΣ

Το Μπόλντο είναι ένα δέντρο που ευδοκιμεί στη κεντρική Χιλή και το Περού, καθώς και σε κάποιες περιοχές του Μαρόκου. Χρησιμοποιείται ως θεραπευτικό βότανο εδώ πολλές χιλιάδες χρόνια. Λόγω της πολύ μεγάλης ζήτησης του (σαν βότανο) σε Ευρώπη και Καναδά, καλλιεργείται πλέον στην Ιταλία, τη Βραζιλία και σε περιοχές της Βόρειας Αφρικής. Χρήσιμο τμήμα του φυτού είναι τα φύλλα του. Στη σύγχρονη βοτανοθεραπεία το Μπόλντο χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση διαταραχών του γαστρεντερικού συστήματος και του συκωτιού. Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πολλές έρευνες πάνω στις ιδιότητες του συγκεκριμένου βοτάνου. Η κατανάλωση του έχει πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα στην περίπτωση των χολολιθιάσεων. Τα συστατικά του Μπόλντο είναι τόσο ισχυρά που, όπως έχει αποδειχτεί, σπάζουν τους λίθους της χοληδόχου κύστης σε μικρότερα κομμάτια με αποτέλεσμα να διευκολύνεται η αποβολή τους. Η κατανάλωση Μπόλντο αυξάνει την έκκριση χολής και ενζύμων στο πεπτικό σύστημα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τη σημαντική βελτίωση της πέψης και την αποτελεσματική αντιμετώπιση προβλημάτων όπως είναι η δυσπεψία, οι καούρες, η αίσθηση φουσκώματος, ο μετεωρισμός και η φτωχή απορρόφηση θρεπτικών συστατικών από το στομάχι.

Δείτε σχετικά προϊόντα με ...

δυσπεψία

Μοιραστείτε το με έναν φίλο

Σημαντικό ...

Οι πληροφορίες που δίδονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας

Επικοινωνία

Μερκούρογλου
Τηλ.: 210-3211494
Fax: 210-3222463
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.