• μπαχαρικα βοτανα
  • Μερκούρογλου - Μπαχαρικά & Βότανα
  • Μπαχαρικά χονδρικής - βότανα χονδρικής
  • Μερκούρογλου - Elephant Spices
  • Μπαχαρικά Ασπρόπυργος
ΠΑΡΙΕΤΑΡΙΑ ΦΥΛΛΑ ΜΑΡΟΚΟΥ

ΠΑΡΙΕΤΑΡΙΑ ΦΥΛΛΑ ΜΑΡΟΚΟΥ

Η παριετάρια είναι ένα απο τα αυτοφυή μικρά φυτά της Ελλάδος , πολύ γνωστό ως περδικάκι. Κοινότατο φυτό σε όλη την Ελλάδα και κυρίως στη Κεντρική και Νότια Ελλάδα που το συναντάμε στα πιο απίθανα μέρη (σε τοίχους , στις άκρες των δρόμων κλπ). Αυτό το φυτό ωστόσο , κρύβει αξιοθαύμαστες θεραπευτικές ιδιότητες. Τα φύλλα του είναι ακέραια και στο μέγεθος ανάλογα στη μικρή σχετικά αναπτυξη του φυτού . Έχουν σχήμα ελλειπτικό , μακρουλό και είναι χνουδωτά απο κάτω. Η παριετάρια είναι κυρίως φυτό διουρητικό. Οι διουρητικές του ιδιότητες φαίνεται ότι οφείλονται στο ''νιτρικό κάλι'' , που περιέχει αυτό το φυτό. Επίσης είναι μαλακτικό , δροσιστικό και επουλωτικό των παθήσεων του ουρογεννητικού συστήματος.

Δείτε σχετικά προϊόντα με ...

διουρητικό, επουλωτικό, μαλακτικό

Μοιραστείτε το με έναν φίλο

Σημαντικό ...

Οι πληροφορίες που δίδονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας

Επικοινωνία

Μερκούρογλου
Τηλ.: 210-3211494
Fax: 210-3222463
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.