• μπαχαρικα βοτανα
  • Μερκούρογλου - Μπαχαρικά & Βότανα
  • Μπαχαρικά χονδρικής - βότανα χονδρικής
  • Μερκούρογλου - Elephant Spices
  • Μπαχαρικά Ασπρόπυργος
ΠΟΛΥΓΑΛΑ ΡΙΖΑ ΚΑΝΑΔΑ

ΠΟΛΥΓΑΛΑ ΡΙΖΑ ΚΑΝΑΔΑ

Το πολύγαλα είναι αειθαλής θάμνος, γρήγορης ανάπτυξης με παρατεταμένη ανθοφορία και κομψό, σφαιρικό σχήμα, μεγάλης καλλωπιστικής αξίας. Ευαίσθητο στο ψύχος και στην αλκαλικότητα, προτιμά εδάφη γόνιμα και ημισκιερές θέσεις. Ειναι απο τα λίγα φύτα(θάμνοι) που ανθίζουν όλο το χρόνο. Χρήσιμα μέρη του θάμνου αυτού είναι η ρίζα και το ρίζωμά του. Το πολύγαλα μας έχει έρθει απο τους Ινδιάνους της Βόρειας Αμερικής. Το χρησιμοποιούσε η φυλή Σενέκα για το δάγκωμα των φιδιών. Έχει εξαιρετικές αποχρεμπτικές ιδιότητες που είναι χρήσιμες στη θεραπεία του βρογχικού άσθματος , ιδιαίτερα όταν υπάρχει κάποια δυσκολία στην απόχρεμψη. Έχει τη γενική δύναμη διέγερσης των εκκρίσεων , ανάμεσα τους και την έκκριση σιέλου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για στοματικές πλύσεις και γαργάρες στη φαρυγγίτιδα και στη λαρυγγίτιδα.
Αν ληφθεί πολύ μεγάλη δόση , μπορεί να ερεθίσει τοιχώματα του εντέρου και να προκαλέσει εμετό.

Δείτε σχετικά προϊόντα με ...

αποχρεμπτικό, λαρυγγίτιδα, φαρυγγιτίδα

Μοιραστείτε το με έναν φίλο

Σημαντικό ...

Οι πληροφορίες που δίδονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας

Επικοινωνία

Μερκούρογλου
Τηλ.: 210-3211494
Fax: 210-3222463
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.