• μπαχαρικα βοτανα
  • Μερκούρογλου - Μπαχαρικά & Βότανα
  • Μπαχαρικά χονδρικής - βότανα χονδρικής
  • Μερκούρογλου - Elephant Spices
  • Μπαχαρικά Ασπρόπυργος
ΣΙΝΑΠΟΣΠΟΡΟΣ ΚΑΦΕ ΚΑΝΑΔΑ

ΣΙΝΑΠΟΣΠΟΡΟΣ ΚΑΦΕ ΚΑΝΑΔΑ

Το σινάπι ανήκει στο γένος αγγειόσπερμων δικότυλων μονοετών φυτών που ανήκει στην τάξη Καππαρώδη και στην οικογένεια των Σταυρανθών.  Πρόκειται για το φυτό που χάρη στο οποίο οφείλει την ύπαρξή της η μουστάρδα. Τα πιο διαδομένα είδη σιναπιού είναι: ο κίτρινος (προέρχεται από τη από την ανατολική μεσόγειο) , ο καφέ (προέρχεται από τα Ιμαλάια)  και ο μαύρος (προέρχεται από τη Μέση Ανατολή). Εκτός από τη χρήση του στην παρασκευή μουστάρδας το σινάπι είναι μπαχαρικό γενικής χρήσης. Χρησιμοποιείται για τη δημιουργία αρωματικού αιθέριου ελαίου και εμπεριέχεται σε διάφορα φαρμακευτικά προϊόντα όπως αλοιφές και καταπλάσματα. Οι σπόροι του σιναπιού έχουν πικάντικη γεύση που διαφοροποιείται ανάλογα με το είδος στο οποίο ανήκουν. Οι κίτρινοι σπόροι έχουν την πιο ήπια γεύση από όλους, οι καφέ μεσαία γεύση και οι μαύροι πιο έντονη γεύση. Δίνει πλούσια γεύση στο κρέας, στο ψάρι, στα πουλερικά, στα βρασμένα λαχανικά, στις σάλτσες και στα ντρέσινγκς.

Μοιραστείτε το με έναν φίλο

Σημαντικό ...

Οι πληροφορίες που δίδονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας

Επικοινωνία

Μερκούρογλου
Τηλ.: 210-3211494
Fax: 210-3222463
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.