• μπαχαρικα βοτανα
  • Μερκούρογλου - Μπαχαρικά & Βότανα
  • Μπαχαρικά χονδρικής - βότανα χονδρικής
  • Μερκούρογλου - Elephant Spices
  • Μπαχαρικά Ασπρόπυργος
ΤΑΤΟΥΛΑ ΣΠΟΡΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟ

ΤΑΤΟΥΛΑ ΣΠΟΡΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟ

Η τάτουλα ή δατούρα, είναι εξαιρετικά διαδεδομένο φυτό για τις μαγικές του ιδιότητες, αν και επικίνδυνο. Χρησιμοποιείται εδώ και χιλιάδες χρόνια από πολλούς λαούς, όπως τους αρχαίους Αζτέκους και τους Ινδιάνους σαμάνους. Κυρίως χρησιμοποιείται για λύσιμο μαύρης μαγείας (γι'αυτό έχει δυσάρεστη μυρωδιά), είτε όταν καίτε λίγους σπόρους στο λιβανιστήρι, είτε όταν σκορπίζετε σπόρους γύρω από το σπίτι σας για προστασία. Επίσης, ο καπνός της τάτουλας φέρνει οράματα και απελευθερώνει την συνείδηση. Η τάτουλα έχει και ισχυρές αφροδισιακές ιδιότητες, γι'αυτό και είναι ένα από τα σημαντικά συστατικά σε ερωτικά ξόρκια. Πολλές φορές όμως, η τάτουλα χρησιμοποιείται και για να λύσει ερωτικά δεσίματα.

Δείτε σχετικά προϊόντα με ...

αφροδισιακό

Μοιραστείτε το με έναν φίλο

Σημαντικό ...

Οι πληροφορίες που δίδονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας

Επικοινωνία

Μερκούρογλου
Τηλ.: 210-3211494
Fax: 210-3222463
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.