• μπαχαρικα βοτανα
  • Μερκούρογλου - Μπαχαρικά & Βότανα
  • Μπαχαρικά χονδρικής - βότανα χονδρικής
  • Μερκούρογλου - Elephant Spices
  • Μπαχαρικά Ασπρόπυργος
ΒΡΥΩΝΙΑ ΓΑΛΛΙΑΣ

ΒΡΥΩΝΙΑ ΓΑΛΛΙΑΣ

Η βρυώνια είναι φυτό ζωηρό που έρπει με ρίζα σαρκώδης πολύ χοντρή.  Η ρίζα του φυτού αυτού μπορεί να χρησιμοποιηθεί φρέσκια αλλά και ξερή. Κατά την αρχαιότητα εθεωρείτο ότι οι ρίζες, τα φύλλα και οι καρποί του φυτού αυτού κατέχουν μεγάλες φαρμακευτικές και θεραπευτικές ιδιότητες. Θεωρούνταν  φάρμακο κατάλληλο για θεραπεία κακοήθων ελκών, δερματοπαθειών, εξανθημάτων του δέρματος, μολύνσεων, αποστημάτων, επιληψίας και ως αντίδοτο, σε περιπτώσεις δηγμάτων, προερχομένων από δηλητηριώδη φίδια. Χρησιμοποιείται πάρα πολύ στην ομοιοπαθητική όλα τα μέρη της και είναι δραστικά. Το βάμμα της ρίζας χρησιμοποιείται κατά της λαρυγγίτιδας, της τραχειίτιδας, της βρογχίτιδας, της πνευμονίας, της πλευρίτιδας, των μυϊκών ρευματισμών, της οξείας ή της χρόνιας πολυαρθρίτιδας, της ισχιαλγίας .

Δείτε σχετικά προϊόντα με ...

βρογχίτιδα, λαρυγγίτιδα, πνευμονία

Μοιραστείτε το με έναν φίλο

Σημαντικό ...

Οι πληροφορίες που δίδονται έχουν καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας

Επικοινωνία

Μερκούρογλου
Τηλ.: 210-3211494
Fax: 210-3222463
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.