• μπαχαρικα βοτανα
  • Μερκούρογλου - Μπαχαρικά & Βότανα
  • Μπαχαρικά χονδρικής - βότανα χονδρικής
  • Μερκούρογλου - Elephant Spices
  • Μπαχαρικά Ασπρόπυργος

Γνωρίστε το Γιοχίμπε (Yohimbe) και τις ευεργετικές ιδιότητες του!

on Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016.

Γνωρίστε το Γιοχίμπε (Yohimbe) και τις ευεργετικές ιδιότητες του!

To Yohimbe (γιοχίμπε), είναι τροπικό, αειθαλές δέντρο το οποίο ευδοκιμεί κυρίως στη κεντρική και Δ. Αφρική, ενώ είναι γνωστό κυρίως για τη φυσική αφροδισιακή και διεγερτική του δράση. Το μέρος του δέντρου που συλλέγεται και χρησιμοποιείται, είναι ο φλοιός με κυριότερη χρήση σε αφέψημα. Οι μελέτες που πραγματοποιούνται για να ανακαλυφθούν όλες οι θεραπευτικές του ιδιότητες, δείχνουν ότι ένα δραστικό συστατικό που περιέχει, προστατεύει και αντιμετωπίζει προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας.

Παράλληλα θεωρείται ισχυρό συστατικό το οποίο συμβάλλει στην αντιμετώπιση κατακράτησης υγρών και στην αποτελεσματικότερη καύση θερμίδων. Για την ακρίβεια, θεωρείται ότι μπορεί να κάψει το επίμονο λίπος που συσσωρεύεται και δεν φεύγει παρά την επίπονη γυμναστική ή εξαντλητική δίαιτα.

Λόγω της αγγειοδιασταλτικής και τονωτικής του δράσης, το γιοχίμπε θεωρείται ιδανικό για τόνωση του κυκλοφορικού συστήματος, ενώ χρησιμοποιείται ευρέως από αθλητές για αύξηση των αθλητικών επιδόσεων.

Σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι το αφέψημα, δεν είναι όπως το έγχυμα, όπου τοποθετείται σε καυτό νερό για πέντε λεπτά, το αφέψημα φλοιού, χρειάζεται βρασμό για περίπου 10 λεπτά ώστε να απελευθερώσει τα ευεργετικά συστατικά του.

Επικοινωνία

Μερκούρογλου
Τηλ.: 210-3211494
Fax: 210-3222463
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.