• μπαχαρικα βοτανα
  • Μερκούρογλου - Μπαχαρικά & Βότανα
  • Μπαχαρικά χονδρικής - βότανα χονδρικής
  • Μερκούρογλου - Elephant Spices
  • Μπαχαρικά Ασπρόπυργος

Αλάτι Ιμαλαΐων, ποια είναι τα οφέλη;

on Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2015.

Αλάτι Ιμαλαΐων, ποια είναι τα οφέλη;

Το αλάτι Ιμαλαΐων, δεν είναι ξεχωριστό μόνο για το υπέροχο ροζ χρώμα που το χαρακτηρίζει. Εκτιμάται, ότι συγκριτικά με το κοινό αλάτι που χρησιμοποιούμε και έχουν αφαιρεθεί τα επιπλέον ορυκτά, το αλάτι Ιμαλαΐων, είναι γεμάτο σίδηρο και μέταλλα!

Για την ακρίβεια, μελέτες δείχνουν ότι περιέχει πάνω από 80 μέταλλα και ιχνοστοιχεία ωφέλημα για τον οργανισμό μας και τη διατήρηση της ισορροπίας των ηλεκτρολυτών στο σώμα μας!

Στα πολλά θετικά στοιχεία του ροζ αλατιού, είναι η ενίσχυση των οστών, η βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και η μείωση της αρτηριακής πίεσης. Το αλάτι Ιμαλαΐων, είναι πολύ χαμηλότερο σε νάτριο συγκριτικά με το κοινό επιτραπέζιο αλάτι! Η γεύση είναι πιο έντονη, με αποτέλεσμα στο μαγείρεμα να χρειάζεστε λιγότερο αλάτι για να δώσετε γεύση, ενώ παράλληλα παίρνετε όλα τα θρεπτικά συστατικά των μετάλλων και ιχνοστοιχείων που χρειάζεστε.

Διαβάστε σχετικά άρθρα με ...

αλάτι, βότανα, μπαχαρικά

Επικοινωνία

Μερκούρογλου
Τηλ.: 210-3211494
Fax: 210-3222463
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.