• μπαχαρικα βοτανα
  • Μερκούρογλου - Μπαχαρικά & Βότανα
  • Μπαχαρικά χονδρικής - βότανα χονδρικής
  • Μερκούρογλου - Elephant Spices
  • Μπαχαρικά Ασπρόπυργος

Μπαχαρικα και βοτανα για dressing σαλάτας με υπέροχη γεύση!

on Δευτέρα, 09 Νοεμβρίου 2015.

Μπαχαρικα και βοτανα για dressing σαλάτας με υπέροχη γεύση!

Τα μπαχαρικά και τα βότανα δίνουν λύσεις πρωτότυπες και εύγευστες! Οι σαλάτες είναι αναπόσπαστο συνοδευτικό ενός γεύματος, ειδικά όταν το κυρίως πιάτο αποτελείται από κρεατικά. Τι είναι όμως μια σαλάτα χωρίς dressing; χωρίς την κατάλληλη σως, η σαλάτα χάνει το ενδιαφέρον της, με ελάχιστες εξαιρέσεις. Ο ρόλος του dressing είναι η ελαφριά κάλυψη της σαλάτας χωρίς να την κάνει βαριά.

Ένα καλό dressing, μπορεί να ενισχύσει τη γεύση των συστατικών, να ταιριάξει φαινομενικά διαφορετικά στοιχεία της σαλάτας και να δώσει υγρασία σε συστατικά στεγνά όπως είναι το αυγό. Τα παραδοσιακά συστατικά όπως το λαδολέμονο και το ριγανέλαιο είναι η ελληνική απόδοση ενός dressing που ενώνει επιτυχώς ξεχωριστά συστατικά, όπως σε μια χωριάτικη σαλάτα. Η ποικιλία που προσφέρεται σε μπαχαρικά δίνουν ενδιαφέρουσες λύσεις και προτάσεις για μια υπέροχη και πρωτότυπη σως.

Ξεχάστε την άνεση που προσφέρουν τα έτοιμα συστατικά που θα βρείτε συσκευασμένα στο supermarket. Με λίγη φαντασία, λάδι, βαλσάμικο ξύδι, μπαχαρικά και βότανα τριμμένα ή σε σκόνη, μπορείτε να κάνετε τις δικές σας πρωτότυπες συνταγές.

Επιπλέον σημαντικό στοιχείο σε μια σπιτική μείξη, είναι ότι εσείς επιλέγετε πόσο γλυκιά, όξινη ή καυτερή θέλετε να είναι, ενώ έχετε γνώση των υλικών που χρησιμοποιείτε ώστε να ξέρετε ότι είναι υγιεινά και ασφαλή!

Επικοινωνία

Μερκούρογλου
Τηλ.: 210-3211494
Fax: 210-3222463
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.