• Αρχική
  • Blog
  • Μπαχαρικα και βοτανα για dressing σαλάτας με υπέροχη γεύση!

Μπαχαρικα και βοτανα για dressing σαλάτας με υπέροχη γεύση!

Μπαχαρικα και βοτανα για dressing σαλάτας με υπέροχη γεύση!

Τα μπαχαρικά και τα βότανα δίνουν λύσεις πρωτότυπες και εύγευστες! Οι σαλάτες είναι αναπόσπαστο συνοδευτικό ενός γεύματος, ειδικά όταν το κυρίως πιάτο αποτελείται από κρεατικά. Τι είναι όμως μια σαλάτα χωρίς dressing; χωρίς την κατάλληλη σως, η σαλάτα χάνει το ενδιαφέρον της, με ελάχιστες εξαιρέσεις. Ο ρόλος του dressing είναι η ελαφριά κάλυψη της σαλάτας χωρίς να την κάνει βαριά.

Ένα καλό dressing, μπορεί να ενισχύσει τη γεύση των συστατικών, να ταιριάξει φαινομενικά διαφορετικά στοιχεία της σαλάτας και να δώσει υγρασία σε συστατικά στεγνά όπως είναι το αυγό. Τα παραδοσιακά συστατικά όπως το λαδολέμονο και το ριγανέλαιο είναι η ελληνική απόδοση ενός dressing που ενώνει επιτυχώς ξεχωριστά συστατικά, όπως σε μια χωριάτικη σαλάτα. Η ποικιλία που προσφέρεται σε μπαχαρικά δίνουν ενδιαφέρουσες λύσεις και προτάσεις για μια υπέροχη και πρωτότυπη σως.

Ξεχάστε την άνεση που προσφέρουν τα έτοιμα συστατικά που θα βρείτε συσκευασμένα στο supermarket. Με λίγη φαντασία, λάδι, βαλσάμικο ξύδι, μπαχαρικά και βότανα τριμμένα ή σε σκόνη, μπορείτε να κάνετε τις δικές σας πρωτότυπες συνταγές.

Επιπλέον σημαντικό στοιχείο σε μια σπιτική μείξη, είναι ότι εσείς επιλέγετε πόσο γλυκιά, όξινη ή καυτερή θέλετε να είναι, ενώ έχετε γνώση των υλικών που χρησιμοποιείτε ώστε να ξέρετε ότι είναι υγιεινά και ασφαλή!

No video selected.

Επιλεγμενα Μπαχαρικα και Βοτανα

Μερκούρογλου, ποιοτικά μπαχαρικά και βότανα απο το 1926.

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

© 2023 Μπαχαρικά Μερκούρογλου | Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders