Η Εταιρεία

Η εταιρεία Μερκούρογλου

Η εταιρία Μερκούρογλου δραστηριοποιείται στο χώρο των μπαχαρικών και των βοτάνων από το 1926. Ασχολείται αποκλειστικά με πωλήσεις χονδρικής κάνοντας εισαγωγές και εξαγωγές σε διάφορες χώρες.

Διαθέτουμε σύγχρονες εγκαταστάσεις, όπου υπάρχουν τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα επεξεργασίας μπαχαρικών. Το προσωπικό της εταιρείας μας διαθέτει την κατάλληλη εξειδίκευση και λαμβάνει συνεχώς εκπαίδευση μέσω ειδικών σεμιναρίων στην Ελλάδα αλλά και σε πρωτογενείς χώρες όπου παράγονται διάφορα μπαχαρικά.

Ο ιδρυτής της εταιρείας Μερκούριος Μερκούρογλου

Η ιστορία μας

Ο Μερκούριος Μερκούρογλου, ιδρυτής της επιχείρησης γεννημένος στη Νεάπολη της Καππαδοκίας, έχοντας αρκετές γνώσεις των μυρωδικών κατάφερε να γεφυρώσει τον δρόμο των μπαχαρικών με τη παλαιά Αθήνα. Το 1926 ξεπερνώντας τις δυσκολίες της εποχής ιδρύει την επιχείρηση ΜΕΡΚΟΥΡΟΓΛΟΥ με μπαχαρικά στην οδό Σοφοκλέους στο κέντρο της Αθήνας, κάνοντας εισαγωγές από τις χώρες παραγωγής τους ενώ στην συνέχεια επεκτάθηκε στο χώρο τον αρωματικών φυτών και των Α΄ υλών ζαχαροπλαστικής.

Το 1972 έχοντας αρκετά χρόνια στο πλευρό του τον υιό του Πασχάλη Μερκούρογλου μεταβιβάζει την επιχείριση του, ο οποίος δραστήριος και έντιμος επιχειρηματίας κατορθώνει να γιγαντώσει την επιχείρηση και να καταξιωθεί στο χώρο του συνεχίζοντας το έργο του πατέρα του να προσφέρει με επιτυχία ανατολίτικες μυρωδιές σε όλη την Ελλάδα.

Σήμερα η τρίτη γενιά της οικογένειας Μερκούρογλου κρατά ζωντανό το όραμα του ιδρυτή της.

Οι εγκαταστάσεις

Η έδρα της εταιρείας Μερκούρογλου βρίσκεται στον Ασπρόπυργο, στην λεωφόρο ΝΑΤΟ.

Σε έναν πλήρως εξοπλισμένο χώρο 2.450 τμ, με μηχανήματα επεξεργασίας μπαχαρικών και βοτάνων, σύγχρονες εγκαταστάσεις γραφείων και αποθήκες που πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές.

Πιστοποιήσεις

Στα πλαίσια της σωστής λειτουργίας και της παροχής άρτιων και ολοκληρωμένων υπηρεσιών η εταιρεία Μερκούρογλου προχωράει στην πιστοποίηση των διαδικασιών που ακολουθεί εξασφαλίζοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Δείτε τα πιστοποιητικά της εταιρείας μας!

Ποιότητα από το 1926

Επιλεγμενα Μπαχαρικα και Βοτανα

Μερκούρογλου, ποιοτικά μπαχαρικά και βότανα απο το 1926.

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

© 2024 Μπαχαρικά Μερκούρογλου | Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders

Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.