Αμυγδαλέλαιο για άψογη επιδερμίδα και υγεία!

αμυγδαλέλαιο χονδρικη πωληση

Το αμυγδαλέλαιο είναι ένα εξαιρετικό απαλό έλαιο, ιδανικό για κάθε επιδερμίδα αλλά και για την υγεία μας. Ας δούμε λοιπόν πιο αναλυτικά τις εξαιρετικές ιδιότητες που χαρακτηρίζουν το αμυγδαλέλαιο!

Το ελαφρύ έλαιο του αμυγδάλου, είναι αποτέλεσμα της εξαγωγής του ελαίου από τον καρπό με ψυχρή έκθλιψη. Με την εξαγωγή του ελαίου σε χαμηλές θερμοκρασίες, το έλαιο διατηρεί όλα τα θρεπτικά συστατικά του, τα οποία προσφέρουν πληθώρα ευεργετικών ιδιοτήτων στον οργανισμό μας!

Πλούσιο σε μονοακόρεστα και πολυακόρεστα λιπαρά οξέα και πολύτιμη βιταμίνη Ε, το βρώσιμο αμυγδαλέλαιο είναι ιδανικό για μείωση της ολικής και της κακής χοληστερίνης, και αύξηση της καλής χοληστερίνης (HDL). Η αντιοξειδωτική δράση της βιταμίνης Ε, προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες, οι οποίες ενοχοποιούνται για πληθώρα ασθενειών όπως ωχρά κηλίδα και γνωστικές εκφυλιστικές νόσους.

Άλλη μια σημαντική προσφορά του αμυγδαλέλαιου είναι η προστασία της καρδιαγγειακής λειτουργίας λόγω της ισχυρής αντιοξειδωτικής δράσης, καθώς επίσης συμβάλλει στην ρύθμιση και ομαλοποίηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα και την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας.

Πέραν της σημαντικής προστασίας της καρδιάς, το αμυγδαλέλαιο είναι ιδανικό έλαιο για κάθε επιδερμίδα, από την παιδική ηλικία μέχρι την απαιτητική αντιγήρανση και την ευαίσθητη περίοδο της εγκυμοσύνης.

Είναι ήπιο, είναι κατευναστικό και ευεργετικό για επιδερμίδα και μαλλιά. Προλαμβάνει την αφυδάτωση της επιδερμίδας, ενυδατώνει ευαίσθητες και ξηρές επιδερμίδας, χαρίζοντας μεταξένια υφή!

Η βιταμίνη Ε που περιέχεται στο αμυγδαλέλαιο, προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας, προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία, ενώ σε συνδυασμό με την ελαστικότητα που προσφέρει, προλαμβάνει και τις ραγάδες της επιδερμίδας.

Το αμυγδαλέλαιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σκέτο ως makeup remover, για προστασία από ψαλίδα στις άκρες των μαλλιών αλλά και ως βάση ελαίου για θεραπευτικά και χαλαρωτικά μασάζ! Μην φοβάστε την απευθείας χρήση στο πρόσωπο καθώς είναι ιδανικό για όλες τις επιδερμίδες, από ξηρές και άτονες μέχρι λιπαρές με τάση για ακμή, χωρίς να φράσσει τους πόρους! Δοκιμάστε να αμυγδαλέλαιο για να διώξετε τους επίμονους μαύρους κύκλους, να αντιμετωπίσετε έναν ερεθισμό, έκζεμα ή ηλιακό έγκαυμα, ακόμα και να δυναμώσετε σπασμένα νύχια!

Στην κουζίνα σας, προτιμήστε να μη ζεσταίνετε το αμυγδαλέλαιο, ώστε να μην σπάνε τα θρεπτικά συστατικά του! Μπορείτε να κάνετε πεντανόστιμες dressing για σαλάτες, να προσθέσετε πάνω από την αγαπημένη σας μακαρονάδα, ακόμα και ως έξτρα γεύση στο αγαπημένο σας μαγειρευτό!

No video selected.

Επιλεγμενα Μπαχαρικα και Βοτανα

Μερκούρογλου, ποιοτικά μπαχαρικά και βότανα απο το 1926.

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

© 2023 Μπαχαρικά Μερκούρογλου | Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders

Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.