• Αρχική
  • Blog
  • Μπαχαρικά και βότανα για έντονο μαύρισμα!

Μπαχαρικά και βότανα για έντονο μαύρισμα!

Μπαχαρικά και βότανα για έντονο μαύρισμα!

Ένα σημαντικό συστατικό για επιτυχημένο μαύρισμα, είναι η ριβοφλαβίνη, δηλαδή βιταμίνη Β2. Θα τη συναντήσουμε σε μεγάλη περιεκτικότητα κυρίως σε συγκεκριμένα είδη ψαριού και αμύγδαλα, αλλά η σημαντικότερη πηγή είναι τα αποξηραμένα βότανα και μπαχαρικά! Η πλειοψηφία των μπαχαρικών που χρησιμοποιούμε είναι πλούσια σε ριβοφλαβίνη!

Η ριβοφλαβίνη, είναι ένα από τα καλύτερα συστατικά που χρησιμοποιούνται και στη κοσμετολογία, καθώς συμβάλλει σημαντικά στην αύξηση παραγωγής μελανίνης. Από τη στιγμή που ενεργοποιείται η παραγωγή μελανίνης, το μαύρισμα γίνεται πιο έντονο και διαρκεί για περισσότερο καιρό! Καθώς επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η μελανίνη είναι η φυσική άμυνα του οργανισμού από την υπεριώδη ακτινοβολία.

Όπως αναφέραμε παραπάνω, τα μπαχαρικά και τα βότανα είναι η εύκολη και παράλληλα πλούσια πηγή ριβοφλαβίνης! Τα πρωτεία σε περιεκτικότητα, παίρνει η πάπρικα, και ακολουθεί το κόλιανδρο! Οι αποξηραμένες πιπεριές επίσης έχουν υψηλά ποσοστά, ενώ η προσθήκη σε μια σαλάτα ή μια σάλτσα νοστιμεύει παράλληλα τη διατροφή σας και καλύπτει της ανάγκες του οργανισμού σε βιταμίνη Β2!

No video selected.

Επιλεγμενα Μπαχαρικα και Βοτανα

Μερκούρογλου, ποιοτικά μπαχαρικά και βότανα απο το 1926.

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

© 2023 Μπαχαρικά Μερκούρογλου | Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders