Ρόφημα με μαντζουράνα, ένα από τα σπουδαιότερα βότανα!

Ρόφημα με μαντζουράνα, ένα από τα σπουδαιότερα βότανα!

Η μαντζουράνα είναι ένα από τα βότανα, με έντονο άρωμα που λατρεύτηκε από την αρχαιότητα και θεωρούνταν το φυτό της Αφροδίτης! Δεν ήταν τυχαία η σύνδεση της μαντζουράνας με τη θεά της ομορφιάς και του έρωτα, καθώς πλέον οι ευεργετικές ιδιότητες της για την επιδερμίδα, είναι γνωστές.

Αλλά ας ξεκινήσουμε από την αρχή:

η μαντζουράνα είναι βότανο της μεσογείου, το οποίο είναι γνωστό για τις χαλαρωτικές, τονωτικές και αντισηπτικές του ιδιότητες. Ξεκουράζει σωματικά και πνευματικά, ενώ ένα τσάι από μαντζουράνα το βράδυ καταπολεμά την αϋπνία και τον εκνευρισμό.

Το τσάι από μαντζουράνα προστατεύει το τον οργανισμό από κρυολογήματα και ιώσεις, ενώ ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα! Παράλληλα, είναι ιδανικό για προστασία του αναπνευστικού συστήματος και μαλακώνει τον ερεθισμένο λαιμό, ανακουφίζοντας από ξηρό βήχα.

Διαλέγοντας αυτό το βότανο, δεν προστατεύετε και ενισχύετε απλά τον οργανισμό σας, αλλά προσφέρετε στην εμφάνιση σας σημαντικά οφέλη, καθώς η μαντζουράνα είναι αντιγηραντική, βαθιά ενυδατική και συσφικτική της επιδερμίδας.

Δοκιμάστε να προσφέρετε ένα boost ευεξίας και αναζωογόνησης στον οργανισμός σας, προσθέτοντας στη διατροφή σας τη μαντζουράνα!

Ετικέτες

βότανα

Επιλεγμενα Μπαχαρικα και Βοτανα

Μερκούρογλου, ποιοτικά μπαχαρικά και βότανα απο το 1926.

Εγγραφείτε στο newsletter μας!

© 2024 Μπαχαρικά Μερκούρογλου | Κατασκευη Ιστοσελιδων Web Builders

Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως τα cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Αυτό το κάνουμε για να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησης. Η συγκατάθεση για τις εν λόγω τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να επεξεργαστούμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένες λειτουργίες και δυνατότητες.